made for powerful riding

Ontdek een
nieuwe manier
van reizen

Neem contact met ons op

Over tromox

TROMOX is een ondernemend bedrijf dat geavanceerde technologie toepast op dagelijkse verplaatsingen, gebruikmaakt van O&O-activiteiten bij zijn internetverkoop en zich toelegt op het creëren van unieke manier om ons te verplaatsen.

TROMOX streeft ernaar om verouderde verplaatsingspatronen te doorbreken en maakt reizen met de motor slimmer, cooler, modieuzer en milieuvriendelijker.

In de drukte van het stadsleven wil TROMOX grenzen verleggen en jonge rijders over de hele wereld een nieuwe manier van reizen en plezier beleven laten ontdekken.

Als opkomende fabrikant van elektrische tweewielers in China heeft TROMOX een team van senior medewerkers met meer dan 10 jaar ervaring met de ontwikkeling, productie, kwaliteitscontrole en het supply chain management van motorfietsen, alsook vele getalenteerde jonge ingenieurs en ontwerpers.

Technologie van klein tot groot

We analyseren honderden miljoenen big data van voertuigen, gaan op zoek naar het kritieke ontladingspunt binnen het veilige toepassingsbereik van accucellen, ontwikkelen onafhankelijk dynamisch gekalibreerde slimme BMS-accubeheerchips, optimaliseren dynamische laadbalanceringsalgoritmen en maken gebruik van een FOC-vectorcontroller en configureerbaar vermogen.

De verschillende systemen werken samen om de algemene prestaties van de accu te verbeteren, zoals de levensduur, het vermogen en de veiligheid.

Zo wordt de energie-efficiëntie gemaximaliseerd.

Mobiliteit in de stad

Door verschillende technologieën toe te passen, zoals big data, het Internet of things, onbemand rijden en 5G, wil het verschillende delen van de stad vlotter met elkaar verbinden en oplossingen aanbieden voor slimme mobiliteit in de stad.

Mobiliteit in de stad wordt zo intelligenter en maakt het leven efficiënter en praktischer. Uiteindelijk kan zo door de doeltreffende toepassing van slimme technologie de mobiliteit in de stad beter verlopen.

verbonden

gepassioneerd

onconventioneel